Gå til hovedindhold

Til en bedre arbejdssituation

 

Vores produktsortiment indeholder en lang række forskellige hjælpemidler til mennesker med nedsat syn. Der er hjælpemidler til hjemme-, arbejds- og skolemiljøer. Vi hjælper gerne med at finde ud af, hvilket hjælpemiddel, der passer til den enkelte, for eksempel på den aktuelle arbejdsplads. Vi tilbyder også forskellige former for uddannelse, som er tilpasset til både personen og situationen. 

Synshjælpemidler med tilpasningsmuligheder

Alle vores læsekameraer kan tilpasses individuelt, så de fungerer bedst muligt til den enkelte og den unikke arbejdssituation.

 

Vi tilbyder også software, som gør computere og mobiltelefoner tilgængelige, samt forstørrelsesprogrammer, skærmlæsere og anden software. Med disse programmer kan en person med nedsat syn håndtere sin e-mail, bruge internettet, scanne og læse trykt tekst, skrive dokumenter og læse taleaviser og lydbøger.

 

Blandt det øvrige tilbehør, der gør arbejdet lettere for personer med synsnedsættelse, kan nævnes specialtilpassede computerborde, forstørrende belysning og tastatur med letlæselige taster.

 

Ved en tilpasning af arbejdspladsen er det vigtigt at se på helheden. Intet er stærkere end det svageste led. De rigtige hjælpemidler, den rigtige uddannelse og de rigtige arbejdsmåder og -rutiner er nøglen til gode resultater.

 

LVIs produkter