Gå til hovedindhold

ZoomText 2018 ramte DK i sidste uge


Som et lyn fra en klar himmel.

Her kan du læse lidt om hvad det betyder i praksis, hvilke funktions-mæssige ændringer der er i 2018 og hvordan du skal forholde dig hvis du allerede har ZoomText.

ZoomTexts grønne og hvide boks.

Siden ruder konge var knægt, har ZoomText haft de let genkendelige serienumre der typisk startede med 8300 eller 8400, fremover sker aktivering via Freedom Scientific's Internet Licens Manager (ILM) på samme måde som vi kender det fra Jaws. Serienummeret forbliver det samme, selvom brugeren får en ny opgradering. Når man opgraderer får man en ny ILM kode der indeholder den/de opgraderinger man har købt.

Det betyder også at vi nu definitivt siger farvel til ZoomText 10.1, alle der opgraderer får nyt serienummer samt ILM kode som kun kan aktivere den nye ZoomText 2018.
 

Vi har forespurgt om hvorledes man skal forholde sig hvis man har en ZoomText Ver. 11.0, som bekendt er der mange brugere som lige har fået den bevilget. Meldingen fra producenten VFO ”Freedom Scientific” er at ZoomText 2018 er en betalingsopgradering, så man skal ansøge igen hvis man ønsker den nye 2018 version.
 

Vi har testet den nye version og selve installeringen er voldsomt forenklet, men ellers minder det meget om ZoomText version 11.0. Herunder har vi listet en del af de forbedringer der er i den nye version.
 

 • Nye Vocalizer Expressive stemmer. Alle versioner af ZoomText Magnifier/Reader inkluderer nu Vocalizer Expressive stemmer, så du får adgang til de stemmer på de mest normale primære sprog og dialekter fra hele verden. Når du installerer ZoomText 2018, installeres der automatisk en mande og kvindestemme i samme sprog som dit Windows operativ system. Du kan når som helst installere flere stemmer på andre sprog ved at gå ind i menuen ZoomText stemmeindstillinger.
   
 • Understøtter nu op til 4 skærme. ZoomText kan nu anvendes på systemer med op til 4 monitorer tilsluttet. ZoomText multimonitor-understøttelse gør at du kan se forskellige programmer på dine skærme eller skræddersy hvad du ser på dine monitorer fra de programmer som du har aktive. Lupforstørrelse kan nu også anvendes når du har flere monitorer tilsluttet.
   
 • Forbedret understøttelse af Microsoft Edge. ZoomText har forbedret mulighederne for at læse og åbne hjemmesider I Microsoft Edge.
   
 • Nyt ZoomText installationsprogram. ZoomText har nu et forbedret installationsprogram som gør installationen enklere og lettere at følge og afslutte.
   
 • Ny ZoomText hurtigguide. ZoomText´s nye hurtigguide gør det enklere at tilpasse dine grundlæggende ZoomText indstillinger. Hurtigguiden starter automatisk når du har aktiveret din ZoomText og hjælper dig med at skræddersy din ZoomText så den passer til dig og dit behov. Du kan naturligvis til enhver tid foretage yderligere tilpasninger under ZoomText > Indstillinger.
   
 • Bedre performance. Forbedringer i ZoomText forstørrelse og optimering i forhold til talesynteser har optimeret ZoomText mht. til præstation og stabilitet i Windows 10 og de seneste versioner af Office og mange andre programmer.

 

Hvis i har spørgsmål til den nye Version 2018 af Zoomtext så kontakt os endelig.

Venligst LVI

 

Læs mere om ZoomText Magnifier
Læs mere om ZoomText Magnifier/Reader