Gå til hovedindhold

Zoomtext 11.0 er på trapperne


Aisquared har meldt ud at den nye internationale version af Zoomtext 11.0 vil blive frigivet indenfor nærmeste fremtid.

Du kan læse om alle de nye spændende funktioner i Zoomtext 11.0 Magnifier og Magnifier/reader i dette dokument >>>

Fra mandag d. 12 december vil alle der bestiller en Zoomtext Magnifier eller Magnifier/reader få et serienummer der både kan aktivere den nuværende internationale version 10.1 og den kommende Zoomtext version 11.0.

Aisquared er derudover stoppet med at sælge de ”små opdateringer”. Både muligheden for tilkøb af WIN10 support og stemmer er lukket ned. Man skal nu købe opdateringen til Zoomtext 11.0 for at få WIN10 support og adgang til stemmerne.

Disse tiltag er gjort for at gøre opdateringsprocessen og produktserierne mere strømlinede og overskuelige.  Aisquared der står bag udviklingen af Zoomtext blev i sommer en del af ”VFO gruppen” som der udover Aisquared også består af Optelec og Freedom Scientific, så der er en del tilpasning imellem deres forskellige produktserier. 

Aisquared har meldt ud at der kommer prisjusteringer på de forskellige produkter og at de fremover vil have fælles ordresystem i VFO gruppen.

Vi melder naturligvis ud når vi ved mere om disse forandringer. Zoomtext Fusion 11.0 vil blive frigivet i starten af næste år, vi har endnu intet nyt om hvornår man forventer at den internationale version vil være klar.