Gå til hovedindhold

ZoomText 11


Zoomtext 11 er ude i Beta test i USA, vi skal snart til at vinke farvel til det Zoomtext vi har kendt i de sidste mange år.

Der kommer helt nye bruger menuer, der har været en del menuer som ikke har været helt så hensigtsmæssige. Mange af dem af har været flere steder eller også er de stort set ikke blevet anvendt. Den nye menu er enklere og indeholder færre knapper og menupunkter, men er naturligvis stadig fuldt tilgængelig via genvejstaster.

Zoomtext oplæsningsfunktionerne, applikationslæseren, dokumentlæseren og læs det funktionen bliver lagt sammen til et læseredskab. Overordnet vil dette gøre det mere fleksibelt og lettere at anvende.

Søgefunktionen der er indbygget i Zoomtext ”WEB søger og skrivebordssøger” bliver også lagt sammen til en ”søger” funktion. Der er ikke mange der har anvendt denne funktion, og årsagen har været indlysende. Den har ikke fungeret optimalt og været bøvlet i brug – dette bliver forhåbentligt nu ændret.

Den engelske version af Zoomtext 11 forventes frigivet i november, oversættelsen af den danske version forventes at starte i indeværende år.

Priser på Zoomtext Fusion og opgradering til Zoomtext 11 er endnu ikke oplyst af Aisquared.