Gå til hovedindhold

Tilbage til skolen – nyt skoleår, nye muligheder


Nyt skoleår, nye muligheder for smarte visuelle hjælpemidler!

 

Et nyt skoleår er startet med nye muligheder og vi vil gerne benytte lejligheden til at fremhæve vores læsekameraløsninger til skolemiljøer. Der er masser af muligheder, og vi kan give mennesker med synshandicap den optimale løsning til netop det studiemiljø, de befinder sig i! Nedenfor præsenterer vi et udvalg af vores løsninger.

 

Nyhed! MagniLink WifiCam – trådløs løsning til iPad

To billeder af MagniLink WifiCam der viser enheden uden iPad og en der viser enheden med iPad i et klasseværelse

 

MagniLink WifiCam er en helt ny alt-i-en-løsning, der bekvemt forbindes direkte til en iPad. Funktionerne i appen er genkendelige fra vores øvrige software og giver brugeren rig mulighed for en effektiv skoledag. Mere information kommer snart!

 

MagniLink AIR – perfekt i klasseværelset

To billeder, hvor det ene viser den loftmonterede MagniLink AIR Uno i klasseværelset og det andet viser MagniLink AIR Duoen i klasseværelset.

 

MagniLink AIR Uno er et trådløst, motoriseret, loftmonteret kamera, der både kan bruges som læse- og afstandskamera og det et effektivt hjælpemiddel til eksempelvis skoleelever med nedsat syn. Brugeren styrer det motoriserede kamera for at se det ønskede. Med afstandstilstanden kan eleven for eksempel se, hvad læreren laver foran tavlen, og I læsetilstanden kan eleven læse i deres skolebøger eller udforske forskellige genstande. For dem, der ønsker et separat afstands- og læsekamera, er der muligheden MagniLink AIR Duo, som indeholder to kameraer.

 

Læs mere om produktfamiljen MagniLink AIR!

 

MagniLink TAB – ideel i ethvert miljø

Collage, hvor et billede viser en elev, der kigger på MagniLink TAB-skærmen, hvor forstørret tekst er synlig. Det andet billede viser eleven i klasseværelset ved hjælp af MagniLink TAB-afstandskameraet.

 

MagniLink TAB er et bærbart videoforstørrelsessystem baseret på en tablet (Microsoft Surface Pro), der giver adgang til alt, hvad du kan tænke på - læsning, fjernvisning, OCR-behandling med tekst til tale-funktion og alle gængse computerapplikationer.

 

Se video om MagniLink TAB (in English)
Lær mere om MagniLink TAB


MagniLink S Premium 2 – perfekt til dem, der allerede har en computer

Collage, hvor et billede viser to piger, der sidder på bænkene i klasseværelset og arbejder. En elev bruger en computer og MagniLink S Premium 2. Det andet billede viser, hvordan en elev bruger afstandskameraet til at se, hvad læreren skriver på tavlen.

 

MagniLink S Premium 2 er ekstremt fleksibel: Vælg at oprette forbindelse til Windows PC, Mac OS og Chrome OS – eller direkte til en skærm. MagniLink S Premium 2 gør det nemt at arbejde online og interagere med klassekammerater og lærere. Denne løsning er lige så nem at bruge til at læse tæt på, som den er til fjernsyn, takket være den flip-out linse. MagniLink S Premium 2 er nem at folde og flytte og lige så nem at sætte op igen. Derudover er der diverse funktionelt tilbehør, herunder OCR/Tekst-til-tale funktionalitet og forskellige dockingstationer, der gør systemet til et mere stationært læsekamera, når behovet opstår.

 

Se video om MagniLink S Premium 2 (in English)
Læs mere om MagniLink S Premium 2


MagniLink ZIP Premium – en fremragende løsning selv for de yngste

To billeder, det ene viser en svagsynet dreng, der bruger afstandskameraet på en MagniLink Zip i klasseværelset. Det andet billede viser tre elever, og hvordan drengen ser kort forstørret på sin zip-skærm.

 

  • Sammenfoldelig læsekamera med 13" eller 17" skærm med fremragende billedkvalitet.
  • Med eller uden læsebord.
  • For maksimal fleksibilitet er der også et læsebord.
  • Fleksibel skærmindstilling til tilpasning selv til små børn.
  • Indbygget afstandskamera.
  • Batteri fås som en mulighed for at lette bevægelse og brug forskellige steder.

 

Læs mere om MagniLink Zip Premium

 

MagniLink Pro – fremragende også i skolen

Billede, der viser en kvindelig studerende, der bruger en computer og MagniLink Pro for at se, hvad læreren skriver på tavlen i klasseværelset.

 

For de elever på skolen, som har behov for en fast arbejdsplads, vil vi udover MagniLink AIR også fremhæve MagniLink Pro, som kan suppleres med afstandskameraet MagniLink Pro, som kan suppleres med afstandskameraet MagniLink AIR Distance. Dette gør det muligt at skifte og dele billedet på skærmen mellem læsekamera, afstandskamera og computer (PC/Mac/Chromebook). Perfekt i både skole- og arbejdsmiljøer!

 

Læs mere om MagniLink Pro