Gå til hovedindhold

SuperNova 19 er nu frigivet!


SuperNova er en software, der findes i tre forskellige versioner: Forstørrelse, Forstørrelse & Tale og Forstørrelse & Skærmlæser, og passer til forskellige typer af synsnedsættelse. Programmet fungerer på Windows-baserede enheder, og denne uge kommer med en ny version, SuperNova 19, som er fyldt med nye og forbedrede funktioner.

Her nævner vi nogle af nyhederne i version 19:

Vis fed tekst
*
Hvis du ønsker, at tekst skal vises med fed tekst i Windows og i dine apps, har du nu muligheden for at tænde og slukke for denne funktion. Du kan også indstille applikationsspecifikt, for eksempel hvis du vil have ekstra fed tekst i Excel, men ikke i andre programmer. Genvej: Højre Skift + num 8.

Billedeforbedring*
En ny forbedring er tilføjet, hvor du kan påvirke skarpheden og kontrasten på skærmindholdet, så tekst og billeder bliver klarere. Denne funktion kan også indstilles til applikationsspecifik.

Kontroller hastigheden når du bruger ”Læs herfra”
Når du læser med funktionen "Læs herfra", kan du nu justere talehastigheden under læsning. Du kan også hoppe mellem rækker, sætninger og afsnit uden at skulle stoppe læsningen.

Følger skærmlæser i Windows
SuperNovas forstørrelse følger den indbyggede skærmlæsers position i Windows.

Opret dokumenter på flere sider i kameravisning
Med et tilsluttet kamera eller scanner kan du tilføje flere sider og oprette dokumenter på flere sider. Når alle billeder er fotograferet/scannet, skal du vælge, om du vil forstørre eller læse indholdet. Selvfølgelig kan du gemme og åbne på et senere tidspunkt.

Brug optisk zoom
SuperNova 19 understøtter nogle tredjepartskameraer/CCTV’er, så du kan bruge dens optiske zoom- og farveindstillinger.

Kompakt kontrolpanel
Med Windows-tasten og pil op/ned, skifter du mellem det klassiske kontrolpanel og det nye kompakte kontrolpanel, som giver dig mere plads til andre ting på skærmen.

VMWare Horizon understøttes af SuperNova Enterprise v19.

Korrektioner og fejlrettelser
For eksempel til Chrome- og Firefox-brugere.

*Den nye fedtstilstand og skarphedsfunktioner fungerer kun i Windows 10.

 

Læs mere om og download demo software SuperNova Forstørrelse
 

Læs mere om og download demo software SuperNova Forstørrelse & Tale
 

Læs mere om og download demo software SuperNova Forstørrelse & Skærmlæser