Gå till huvudinnehåll

Polaris Mini er her


Vores store Polaris 32 er nu den stolte storesøster til en sød lille baby med 20 celler. Men selvom barnet just er kommet til verden kan man ikke kimse af dets færdigheder. Polaris Minien har fuldstændigt samme stærke hardware og Android software specifikationer som sin storesøster. Den har en 2.1 Ghtz Octacore processor, 3 GB Ram og 64 GB Harddisk med mulighed samt yderligere mulighed for at anvende Micro SD kort.

Den vejer 415 G og må dermed nok siges at være et af de letteste notatapparater på markedet. Batteriet holder til ca 11 timers brug, hele herligheden leveres i den samme lækre taske som vi kender det fra den store Polaris.

Bue har med sædvanlig energi og dygtighed kastet sig over Minien så den nye Polaris Mini er fuldt køreklar på Dansk og med dansk manual. Som i den store Polaris har Minien naturligvis indbygget kamera og flash samt trådløs opladning og du kan fortsat oplade med kabel via den indbyggede USB C port. Grundet størrelsen er ikke plads til stereo højttalere i Polaris Mini, men lyden overrasker positivt trods det at der kun er en højttaler. Du kan tilslutte en standard PC skærm eller en projektor via den indbyggede Micro HDMI port og få fuldt skærmbillede hvis behovet er der for dette. Du kan læse mere om Polaris Minien her på vores hjemmeside og hvis du ønsker at afprøve den, så kontakt din lokale synscentral eller kig ind forbi os i Herlev hvor vi altid er klar med en kop friskbrygget kaffe.