Gå til hovedindhold

Opdag den nye BrailleSense 6


–  Notatapparat med 32 cellers punktdisplay. 

 

BrailleSense 6 er det nyeste notatapparat på markedet, med specifikationer der gør den til det hurtigste notatapparat som vi endnu har set. BrailleSense 6 erstatter Polaris enheden, de ligner også hinanden men BrailleSense 6 er specs-mæssigt kraftigere på samtlige parametre. BrailleSense 6 kombinerer ligesom Polaris det traditionelle notatapparat med Android-verden og dets uanede muligheder udi Apps. Android versionen kan på Braille sense 6 opgraderes, en stor fordel set med sikkerhedsmæssige briller og i forhold til brug af fremtidige App´s.

 

Braille sense er lækkert designet og intuitiv at betjene. Vægten er nu faldt yderligere og er nu 705 g og den er blevet et par millimeter tyndere. Den bliver leveret med en lækker taske og man får virkelig følelsen af at der er tænkt over alt.

 

BrailleSense 6 er fuldt ud oversat til dansk. De første brugere har fået leveret deres BrailleSense 6, og vi har allerede fået flere WAUH reaktioner tilbage fra BS6 brugere. Hvis man har erfaring med Polaris eller U2, så er man i fuld gang med ”BS6” fra starten af. Hims fortsætter deres vanlige stil med at gøre alt let i brug. Som altid er man meget velkommen til at komme forbi LVI og se BrailleSense 6 i aktion og komme med input til vores kyndige Braille mand Bue Vester-Andersen. 

 

Af specifikationer kan bl.a. nævnes Android 10, Octacore 2 Ghz processor, 6 Gb ram, 128 Gb Ram.
Her på vore hjemmeside BrailleSense 6 kan du læse yderligere omkring specifikationer og pris.

 

 

BrailleSense 6, notatapparat med 32 cellers punktdisplay.