Gå til hovedindhold

Nye spændende funktioner til MagniLink Go! 

LVI Low Vision International lancerer nu version 1.1 af MagniLink Go! Opdateringen indeholder mange nye funktioner, der gør anvendelsen lettere. Blandt andet indeholder MagniLinkk Go! nu en integreret standby-funktion, der sparer energi, en tilstand for skærmlæsning og nye kompatible telefoner.

MagniLink Go! giver øjeblikkelig adgang til alle former for trykt materiale, og et simpelt tryk på en knap starter tekstbehandlingen. Siden lanceringen sidste forår, er MagniLink Go! blevet opdateret med mange nye funktioner, og hvis du allerede har en licens, kan du hente en gratis opdatering. Mange af de nye funktioner stammer fra vores brugere som forslag til forbedringer. Et af dem er, at licensen nu er bundet til SIM-kortet i stedet for telefonen, og et andet er, at du nu kan anvende standby-tilstand til at spare på telefonens batteri.

Yderligere nye funktioner lader dig dele tekst og billeder via Bluetooth, gør det muligt at slukke for tale i MagniLink Go!, og i stedet anvende tale i Talks eller Mobile Speak i skærmlæsertilstand samt giver en mere effektiv navigering af teksten i stillbilledtilstand (genvejstaster til at panorere til venstre og højre på billedet som en hjælp til læsning). MagniLink, Go! er nu også kompatibel medNokia E72.

Til glæde for alle vores udenlandske distributører, og til glæde for lokalpersoner, som ønsker at supplere med yderligere sprog, er version 1.1 versioneret til italiensk og polsk.

Opdateringen er gratis, og kunder, som har hentet en tidligere version, kan opdatere deres licens ved at installere softwaren igen. Kontakt support hos LVI, hvis du har spørgsmål om dette, eller vil have mere at vide! support@lvi.se

 

Læs mere om MagniLink Go! >>

 

Billede af en smilende mand med en mobiltelefon i hånden.