Gå til hovedindhold

Nye MagniLink TAB, perfekt nu hvor skolen er startet


 

MagniLink TAB er en komplet og mobil tabletløsning med stor ydelse og brugervenlig betjening. Dens pladsbesparende design gør den ideel til brug forskellige steder – perfekt til  brug i klasseværelset, på arbejdspladsen eller når du har brug for at være mobil.

 

Collage med to billeder, hvor den ene viser en fyr, der bruger MagniLink TAB med afstandskamera i klasseværelset. Den anden viser nærbillede på skærmen, hvor et ord forstørres.


Komplet på alle måder 

Brug det interne kamera til at læse, eller det eksterne kamera i høj kvalitet til at se på både lang afstand og meget tæt på.

MagniLink TAB er forsynet med en berøringsfølsom skærm med knapper tilpasset svagsynede. Du kan desuden styre enheden med berøringer eller tilsluttet et Bluetooth-tastatur og styre den med genvejstaster. 

Den innovative software indeholder også OCR og Text-to-Speech funktion. Der er flere forskellige betragtningsmåder tilgængelige, for at opnå øget læsehastighed, læseudholdenhed og en mere afslappet læsning.

Collage med to billeder, hvor den ene viser tre fyre i skolen, hvor en fyr med hovedtelefoner lytter til OCR-behandlet læst tekst i MagniLink TAB. Det andet billede viser en nærbillede af MagniLink TAB.

 

Tilslut og nå hele verden

MagniLink TAB tilsluttes nemt til dit netværk via WiFi, ligesom du kan anvende forskelligt tilbehør tilsluttet med Bluetooth. Internet og andre standard anvendelsesområder ligger blot et klik væk – med MagniLink TAB kan du nemt kommunikere med resten af verden!

Collage af to billeder, hvor det ene viser, hvordan MagniLink TAB bruges i køkkenet til at forstørre opskriften. Det andet billede viser en kvinde, der skruer på et objekt, hvor hun ser objektet forstørret på MagniLink TAB.

Fokus på mobilitet

MagniLink TAB, der kan foldes sammen og kun vejer lidt, starter både nemt og hurtigt – du kan stort set begynde at bruge den øjeblikkeligt. Det gør den ideel til brug i skolemiljøer eller når du har brug for at være mobil. 

MagniLink TAB – en løsning tilpasset svagsynede, som dækker ethvert behov!

Collage af to billeder, hvor det ene viser en dreng, der bærer et sammenbrudt MagniLink TAB. Den anden viser en studerende, der bruger MagniLink TABs afstandskamera for at se, hvad læreren skriver på tavlen.

 

Se film om MagniLink TAB!

Klickbar filmruta för att starta filmen om MagniLink TAB.


Klik her for at læse mere om MagniLink TAB!