Gå til hovedindhold

Ny ZoomText og lidt ekstra godbidder


Der er mange der har benyttet sig af muligheden for gratis at opdatere til Windows 10, og med et par enkle tilpasninger kan man få Windows 10 til at ligne en klassisk Windows 7. Det er vores oplevelse at ZoomText kører mere glidende i Windows 10 og opstartshastigheden er forbedret i forhold til det man oplever i Windows 7.

Alle nye computere som vi laver i LVI har Windows 10 installeret, og flere synscentraler har også taget skridtet og benyttet sig af at det er gratis at opdatere til Windows 10.

Hvis du vil checke om din ZoomText kan køre Windows 10, så find dit serienummer frem og gå ind på dette link https://cloudone.aisquared.com/EC/Land?c=w10p&sn

Den sidste nye version 10.11.3.80 er lige frigivet, den understøtter Office 2016 og derudover er der sket nogle forbedringer i forhold til stabilitet i Dokument læseren og xFont problemer i Windows10 menuen.

ZoomText 10.11.3.80 kan hentes via direkte link her http://liveupdate.zoomtext.com/ZoomTextTrial10.11.3.80.exe

Husk at hvis du installerer ZoomText Magnifier/Reader versionen så følger der en masse ”gratis” talesynteser med, incl de to danske synteser Sara og Magnus. Hvis man er ny bruger og ikke har præferencer til en anden syntese, så er de så absolut en mulighed. Hvis du har fået tilsendt ZoomText programmet, så vil der medfølge en CD med alle sprogene, ellers kan du hente dem via linket her http://www.zoomtext.com/zoomtext-voices/

Vi kender efterhånden alle LogicKeyboard svagsynstastaturerne, og folkene bag ZoomText har også opdaget dem. De har udviklet et program så du kan styre de vigtigste funktioner fra dit LogicKeyboard svagsynstastatur. Du kan selv oprette genveje på tastaturet til de funktioner eller programmer som du anvender oftest.

Programmet er oversat til dansk, og vil blive frigivet inden for nærmeste fremtid. Du skal have en ZoomText version 9.03 eller nyere for at det fungerer. Det skal aktiveres med et serienummer og prisen vil blive omkring 1.100,00 Kr. excl moms.

Det næste produkt i rækken bliver ZoomText Fusion. ZoomText Fusion indeholder forbedrede skærmlæsefunktioner. Du bliver i dit vante ZoomText miljø, så overgangen bliver lettere for de brugere som går fra forstørrelse til skærmlæseprogrammer. ZoomText Fusion er frigivet på engelsk men endnu ikke oversat til dansk, mere herom når det er sket senere på året.

Hvis i har spørgsmål til vore produkter, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 57 67 20 99 eller info@lvi.dk