Gå til hovedindhold

Ny version af MagniLink PCViewer


– version 10.3.8.10 med endnu flere funktioner!
 

Billedet viser en elev, der bruger et læsekamera og en computer med MagniLink PCViewer for på skærmen at se et forstørret billede af tallene i hendes matematikbog.

 

Programmet MagniLink PCViewer­­ anvendes til at vise billedet fra et MagniLink læsekamerasystem på en Windowsbaseret computer. Softwaren styrer egenskaber som forstørrelse, farver og lysstyrke og giver brugeren mulighed for mange individuelle justeringer for den bedste oplevelse. Den nye version MagniLink PCViewer 10.3.8.10 har et par nye, meget smarte funktioner, som vi præsenterer nedenfor: 

 

 • Noteværktøj med mulighed og funktioner til at markere, tegne, skrive og forstørre i dit dokument. Værktøjet er for eksempel fremragende til at markere i tekster eller udfylde formularer eller eksamensprøver, der så nemt efterfølgende kan gemmes eller videresendes.
   

         Billede på computerskærm, der viser noteværktøj i MagniLink PCViewer.
 

 

 • Support for flere video-kilder og delte billeder imellem disse, for eksempel, kan du anvende flere MagniLink kameraer samtidigt.
   

         To billeder, der viser en elev i klasseværelset, der bruger MagniLink-software til at vise et billede på afstand og nærkamera på deres skærm på samme tid.
 

 

 • Support af motoriserede kameraer fra MagniLink AIR skolesystem familien. Du kan styre kameraerne direkte fra programnmet via ikoner, via tastaturet eller med din mus. Du kan indstille og gemme op til tre forskellige  kamerapositioner, så eleven kan hurtigt og sikkert skifte kameraposition imellem for eksempel tavlerne i klasselokalet.
   
 • Portugisisk placering, hvilket betyder, at menuer og ikoner i softwaren kan vises på portugisisk.
   
 • PCViewer musepilen erstattes nu af standard Windows musepilen.
   
 • Mindre feilrettelser.
   

 

Gratis opdatering til eksisterende brugere

MagniLink PCViewer version 10.3.8.10 er en gratis opdatering for dem, der allerede bruger MagniLink PCViewer og kan downloades fra vores hjemmeside. Hvis du bruger en af ​​vores ældre MagniLink-software til PC (MagniLink S Software), kan du købe en opgradering til den seneste version.

 

Mere information om MagniLink PCViewer­­