Gå til hovedindhold

MagniLink TAB og Windows 11


MagniLink TAB bliver leveret som standard med en Microsoft Surface Pro tablet med en preinstalleret Windows 10 Pro. Magnilink TABén er konfigureret og testet i brug sammen med Windows 10 Pro. De indbyggede programmer i MagniLink TAB er også kompatible med Windows 11 Pro, vi har testet programfunktionerne med Windovs 11 og alt fungerer uden problemer.

Men bemærk, alle fremtidige Windows 11 opdateringer kan skabe potentielle problemer. Derfor skal du være opmærksom på følgende:
 

  • Hvis du opdaterer din Microsoft Surface Pro tablet til Windows 11 Pro, er LVI ikke ansvarlig for eventuelle problemer der opstår i forbindelse med denne opdatering eller øvrige problemer der opstår som følge af opdateringen. 
  • Hvis du vælger at opdatere til Windows 11 Pro, anbefaler vi at du laver et systemdendannelsespunkt I Windows. Yderligere anbefaler vi at du omhyggeligt følger alle Microsoft´s vejledninger og instruktioner når du opgraderer dit sytem. 
  • Ældrer versioner af Microsoft Surface Pro tablets er ikke kompatible med Windows 11.  Hvis du får en advarsel om at dit system ikke er kompatibelt med  Windows 11, bør du undlade at opdatere din Surface Pro tablet. 

 

MagniLink TAB-SCS
Hvis du har købt en MagniLink TAB-SCS (versionen som leveres uden en Microsoft Surface Pro tablet ), venligst bemærk at MagniLink TAB-SCS holderen er bygget til Microsoft Surface Pro modeller 4, 5, 6 og 7. I fremtiden,vil der være en version af holderen til MagniLink TAB-SCS der passer til Microsoft Surface Pro 8.