MagniLink PCViewer Standalone er her!


– giver brugeren øget fleksibilitet
 

Vi er glade for at kunne præsentere MagniLink PCViewerTM­­ Standalone  −  software, der kan bruges på en Windows-baseret pc uden at være forbundet til et MagniLink-læsekamera. Med programmet kan du OCR-behandle dokumenter og få dem læst højt med den indbyggede talesyntese. Du kan også få vist OCR-behandlet tekst med eller uden tale i forskellige visningstilstande, der er tilpasset svagsynede.

 


Det er muligt at OCR-behandle tekst fra et gemt billede, der tidligere blev taget med et tilsluttet MagniLink kamera, men det er også muligt at trække andre dokumenter ind i programmet (for eksempel PDF-filer) for at få dem OCR-behandlet. Det er muligt at gemme en OCRbehandlet tekst
som en lydfil (.wav), og du kan forstørre og navigere i OCR-billedet. Det er også muligt at indsætte tekst direkte ind i programmet for at få den læst højt.
 

Mere information om MagniLink PCViewerTM­­ Standalone
 

Se video om, hvordan du aktiverer og deaktiverer din licens til MagniLink PCViewer Standalone (på engelsk). 

 

 

Se video om OCR-funktioner i MagniLink PCViewer Standalone (på engelsk).

 

 

 

MagniLink PCViewerTM­­ version 10.2.8.0 opdateret med fritstående-funktion

Vores almindelige program, MagniLink PCViewerTM­­ bruges til at vise billedet fra et MagniLink læsekamera på en Windows-baseret pc. Softwaren styrer læsekameraets egenskaber, for eksempel forstørrelse, kunstige farver og lysstyrke, og giver brugeren mulighed for individuelle tilpasninger for at opnå den bedste oplevelse.

 

 

Ligesom tidligere er det med tilvalgsfunktionen TTS muligt at OCR-behandle en tekst og få den læst højt med den indbyggede talesyntese. Den OCRbehandlede tekst kan vises i forskellige visningstilstande synkroniseret med tale. Man kan OCR-behandle tekst fra et billede, som er taget med det tilsluttede MagniLink-kamera, og det er muligt at trække andre dokumenter ind i programmet for at få dem OCR behandlet.

 

I den opdaterede version findes nu, hvis man køber tilvalgsfunktionen TTS, endda mulighed for at bruge programmet fritstående/standalone, det vil sige uden et tilsluttet læsekamera. Ved køb af læsekameraet MagniLink S Premium og MagniLink Pro medfølger PCViewer og hvis man nu tilvælger TTS indgår også standalone-funktionen.

 

Mere information om MagniLink PCViewerTM­­