Gå til hovedindhold

MagniLink PCViewer Standalone er her!


– giver brugeren øget fleksibilitet
 

Vi er glade for at kunne præsentere MagniLink PCViewerTM­­ Standalone  −  software, der kan bruges på en Windows-baseret pc uden at være forbundet til et MagniLink-læsekamera. Med programmet kan du OCR-behandle dokumenter og få dem læst højt med den indbyggede talesyntese. Du kan også få vist OCR-behandlet tekst med eller uden tale i forskellige visningstilstande, der er tilpasset svagsynede.

 

To billeder med OCR-behandlet tekst i programmet PCViewer Standalone.


Det er muligt at OCR-behandle tekst fra et gemt billede, der tidligere blev taget med et tilsluttet MagniLink kamera, men det er også muligt at trække andre dokumenter ind i programmet (for eksempel PDF-filer) for at få dem OCR-behandlet. Det er muligt at gemme en OCRbehandlet tekst
som en lydfil (.wav), og du kan forstørre og navigere i OCR-billedet. Det er også muligt at indsætte tekst direkte ind i programmet for at få den læst højt.
 

Mere information om MagniLink PCViewerTM­­ Standalone
 

Se video om, hvordan du aktiverer og deaktiverer din licens til MagniLink PCViewer Standalone (på engelsk). 

 

 

Se video om OCR-funktioner i MagniLink PCViewer Standalone (på engelsk).

 

 

 

MagniLink PCViewerTM­­ version 10.2.8.0 opdateret med fritstående-funktion

Vores almindelige program, MagniLink PCViewerTM­­ bruges til at vise billedet fra et MagniLink læsekamera på en Windows-baseret pc. Softwaren styrer læsekameraets egenskaber, for eksempel forstørrelse, kunstige farver og lysstyrke, og giver brugeren mulighed for individuelle tilpasninger for at opnå den bedste oplevelse.

 

En pige i et klasseværelse bruger en MagniLink S forbundet til en computer med MagniLink PCViewer-software til at se dataene i en matematikbog.

 

Ligesom tidligere er det med tilvalgsfunktionen TTS muligt at OCR-behandle en tekst og få den læst højt med den indbyggede talesyntese. Den OCRbehandlede tekst kan vises i forskellige visningstilstande synkroniseret med tale. Man kan OCR-behandle tekst fra et billede, som er taget med det tilsluttede MagniLink-kamera, og det er muligt at trække andre dokumenter ind i programmet for at få dem OCR behandlet.

 

I den opdaterede version findes nu, hvis man køber tilvalgsfunktionen TTS, endda mulighed for at bruge programmet fritstående/standalone, det vil sige uden et tilsluttet læsekamera. Ved køb af læsekameraet MagniLink S Premium og MagniLink Pro medfølger PCViewer og hvis man nu tilvælger TTS indgår også standalone-funktionen.

 

Mere information om MagniLink PCViewerTM­­