Gå til hovedindhold

MagniLink MacViewer 3.2


- opdateret for en bedre brugeroplevelse!
 

Et billede af en skærm, der har MagniLink MacViewer kørende.
 

Vores MagniLink MacViewer-software bruges til at vise et billede fra et MagniLink læseapparat på en Mac-computer. Softwaren styrer egenskaber som forstørrelse, farver og lysstyrke og giver brugeren mulighed for mange individuelle justeringer for den bedste oplevelse. Den nye version MagniLink MacViewer 3.2 har et par nye, meget smarte funktioner, som vi præsenterer nedenfor: 
 

Support til nye macOS Monterey

Den nye version af MagniLink MacViewer er kompatibel med macOS Monterey, den seneste udgivelse af Apples Mac-operativsystem.

 

Samtidigt billede fra flere kameraer

En ny, meget nyttig funktion er, at MagniLink MacViewer kan vise billeder fra flere tilsluttede MagniLink-kamerasystemer samtidigt, hvis det ønskes. Som bruger kan du nemt dele billedet på forskellige måder i softwaren, så kamerabillederne vises på samme tid, f.eks. billede fra et afstandskamera og et læsekamera. Dette kan være meget praktisk for fx en skoleelev i klassen, der gerne vil kunne se (ved hjælp af afstandskameraet), hvad læreren laver foran tavlen, og samtidig se (ved hjælp af læsekameraet) et forstørret billede fra lærebogen.

To billeder, der viser en elev i klasseværelset, der bruger MagniLink-software til at samtidig vise et billede fra et afstand- og et nærkamera på deres skærm.


Gem kameraposition og skift billeder hurtigt

Bruger du motoriserede kameraer fra vores nyeste produktfamilie MagniLink AIR, kan du styre kameraerne direkte fra softwaren via ikoner, via tastaturet eller ved at trække musemarkøren i kamerabilledet. Det er også muligt at gemme op til tre forskellige kamerapositioner, hvilket gør det nemmere for eksempelvis en elev, der hurtigt skal skifte mellem forskellige kamerapositioner. Så kan eleven f.eks. gå fra at se læreren ved tavlen til at, i næste øjeblik, flytte kameraet til en gemt position med blot et tryk på en knap, hvor det f.eks. kigger på døren, når nogen kommer ind i klasseværelset. 
 

Tilbehør – OCR/TTS-funktion

Selvom det ikke er en nyhed, vil vi også fremhæve OCR/TTS-funktionen, der kan vælges. Med den valgfrie TTS er det muligt at OCR-behandle en tekst og få den læst op ved hjælp af den indbyggede talesyntese. Den OCR-behandlede tekst kan vises i flere forskellige måder, synkroniseret med tale. Det er muligt at OCR-behandle tekst fra et billede taget med det tilsluttede MagniLink læseapparat, og det er muligt at forstørre og navigere i OCR-billedet. Du kan også trække andre dokumenter eller indsætte tekster direkte ind i programmet for at få dem OCR-behandlet og læst højt.

To billeder, der viser en skærm med forskellige billedvisningstilstande til OCR-behandlet tekst.

Gratis opdatering til eksisterende brugere

MagniLink MacViewer version 3.2 er en gratis opdatering for dem, der allerede bruger MagniLink MacViewer og kan downloades fra vores hjemmeside. Hvis du bruger en af ​​vores ældre MagniLink-software til Mac (MagniLink S Software), kan du købe en opgradering til den seneste version af MagniLink MacViewer.
 

Læs mere om og download MacViewer 3.2