Gå til hovedindhold

Magnilink iTAB – en komplet løsning til iPad


MagniLink iTAB er en bærbar og fleksibel løsning, der gør det muligt at bruge et læsekamera sammen med en iPad. Denne kombination bliver et alsidigt og nyttigt visuelt hjælpemiddel i et kompakt format, der er let at tage med overalt.

 

Tre bilder på MagniLink iPad som används i kontorsmiljö.
 

Kompakt løsning til iPad

MagniLink iTAB er udviklet til og tilsluttes direkte til Apples iPad-modeller via USB C-stikket. Det vipbare stativ til iPad’en gør brugen ergonomisk, og et ekstra stik muliggør opladning af iPad’en,  mens systemet er i brug. MagniLink iTAB kan leveres med et læse/afstandskamera med fantastisk billedkvalite. Sammen med iPad (medfølger ikke) bliver dette et alsidigt visuelt hjælpemiddel! 

Det fleksible format er perfekt til dem, der ønsker at kunne bruge deres system forskellige steder, for eksempel i hjemmet og på arbejdspladsen, men måske frem for alt i skolen. Det er udmærket muligt at dele billedet på skærmen, så du samtidig kan læse fra en bog eller anden trykt tekst ved hjælp af iPadens kamera – og dele informationen på en tavle i klasseværelset med iTab’ens afstandskamera. Det er også muligt at dele billedet med andre applikationer på iPad.

Tre foton på MagniLink iTAB, två i skolmiljö och en i köksmiiljö i ett hem.
 

MagniLink Viewer – en software med mange muligheder

Hjertet i systemet er MagniLink Viewer, vores primære software, som nemt kan downloades fra App Store. Softwaren tilbyder forskellige visningstilstande, der giver øget læsehastighed, læseudholdenhed og en mere afslappet læsning. Du kan også tilgå både digitale og trykte dokumenter. OCR-funktion er altid inkluderet, som giver mulighed for at få læst både trykt og digital
tekst op. Dette er en meget værdsat funktion for dem, der synes, at læse er trættende. 

 

MagniLink Viewer understøtter iPadens touchskærm og det er skønt at styre systemet med fingrene på skærmen, men også ved hjælp af hurtige kommandoer via et Bluetooth-tastatur. Kompetent kombination Sammen med iPadens egne apps får du et meget komplet og kompetent system med masser af anvendelsesområder. Læs mere om MagniLink iTAB.

 

Visar tre olika bilder på MagniLink iTAB, den första med kamera och den andra bilden utan kamera. Den tredje bilden föreställer ett hopfällt system. 

Brug MagniLink iTAB med en MagniLink S

MagniLink iTAB fås også i en version uden kamera, og denne variant muliggør brug sammen med vores læsekamera MagniLink S Premium 2, som så nemt tilsluttes enheden via USB-C. Funktionaliteten vil være den samme som for versionen med eget kamera, men er en fantastisk mulighed for dem, der allerede har en MagniLink S og ønsker at bruge den sammen med en iPad.

Photo of a student using a MagniLink iTAB together with a Magnilink S in a classroom