Gå til hovedindhold

LVI´s nye produkt hjælper dig at kunne læse - on the go!


 

MagniLink Go! er et nyt produkt fra LVI som giver dig direkte adgang til ethvert som helst trykt materiale; i lufthavnen, for at få gate-informationer, på restauranten, for at vælge fra menukortet, eller for at få adgang til dagens nyheder i avisen. Det er et stykke software til din mobiltelefon, som giver dig adgang til den information du ønsker, lige meget hvor du befinder dig. 


MagniLink Go! kan sammenligne med en kombineret skærmlæser eller et digitalt forstørrelsesglas, den virkelige fordel ligger dog i, at løsningen er portabel og der ikke er brug for andet tilbehør. MagniLink Go! bruger mobiltelefonens kamera til at affotografere tekster, og OCR-tekstgenkendelsen varer kun få sekunder. Stemmen læser øjeblikkeligt højt og brugeren kan lytte til tekstindholdet i en høj sprogkvalitet. 

For brugere som kan se skærmindholdet byder MagniLink Go! en "Live"-kamerafunktion. Dette er nyttigt for at lokalisere den ønskede information før man sætter OCR-tekstgenkendelsen i gang. Bruger kan derefter vælge at forstørre indholdet eller lade det læse højt af mobilen. 

Mere information omkring MagniLink Go! »