Gå til hovedindhold

Index Braille - ny driver og nye sprog


Ny driver 8.10

Den nyeste driver indeholder rettelser til Windows 08/10 og har understøttelse for Både 32- og 64-bit versioner. Den er tilgængelig for både PC (Windows 7, Windows 8 32-64-bit og Windows 10 32-bit/64-bit) og Mac. Bemærk, at en opdateret driver til printeren vil være nødvendigt for at få den til at fungere ordentligt. Driveren understøtter Index Braill printere Generation V3 og V4.

Download driver >>
 

Nye sprog i IDB (Indeks Direct Braille) *

Følgende sprog er nu blevet tilføjet i IDB:

  • Tyrkisk G1
  • Slovakisk G1

Oversættelse og formatering af tekst til punktskrift sker via Liblouis framework. Derfor kræves det, at det pågældende sprog er tilgængeligt og godkendt i liblouis. Liblouis er et Open Source projekt, som giver mulighed for finjustering i brailleoversættelsen hvis nødvendigt.

* IDB er en gratis "Braille editor", der kommer med Index Braille printere generation v4. IDB fjerner de fleste behov for en ekstern Braille editor og oversætter tekst til Grade 1 eller Grade 2 Braille og tilpasser sidestørrelse og duplex. Over 140 Braillesprog understøttes. IDB fås ved en opgradering af indeks V4 embosser til firmware 1.5.3, og ved at installere den nyeste Index printerdriver. IDB støtter .doc, .pdf, .brf, .txt-filer og operativsystemerne Windows XP Windows 8, Mac OS X og Linux.

Mere om Index Braille punktprintere >>