Gå til hovedindhold

Fire nye håndholdte produkter!


Vi er rigtige glade for at kunne præsentere fire nye håndholdte bærbare elektroniske lupper i vores sortiment. De er alle enkle at bruge, fyldt med smarte funktioner og nemme at tage med sig – og de øger mulighederne for et aktivt liv. Funktion og størrelse adskiller sig – vælg den enhed, der passer til præcis dine behov!
 

Snow 4.3 - håndholdt elektronisk lupe


Snow 4.3

Snow 4.3 er en håndholdt elektronisk lup med en skærm på 4.3", som har et meget skarpt billede, selv ved den laveste forstørrelse og ved bevægelse. Den er let at bruge og den lille størrelse gør den ideel til rejsen. Mere information om Snow 4.3.

M5 HD Plus

M5 HD Plus er en håndholdt elektronisk lup med en skærm på 5". Enheden er kompakt designet og forsynet med en række rigtig gode indstillinger som fx billedlagring, afstandsvisning og læselinjer. Med den praktiske touchskærm kan du bevæge dig rundt på et gemt billede med enten fingrene på skærmen eller med knapperne. Mere information om M5 HD Plus.

Snow 7 HD Plus

Snow HD er en funktionel, håndholdt elektronisk lup med 7" billedskærm og plads til op til 1000 billeder. Den er forsynet med kamera til at læse på nært hold, fx aviser, opskrifter og indholdsfortegnelser eller på afstand som fx til at se tv. Fås også med tekst-til-tale-funktion til oplæsning af tekst. Mere information om Snow 7 HD Plus.

Snow 10 Pro

Snow 10 Pro er en funktionel, håndholdt elektronisk lup med både afstands- og læsekamera samt spejlfunktion. Den har også indbygget MP3-afspiller, plads til at lagre 1000 billeder og forstørrelse op til 19x. Med en skærmstørrelse på 10” minder den om en tablet. Fås også med tekst-til-tale-funktion til oplæsning af tekst. Mere information om Snow 10 Pro.

Billede af M5HD Plus, Snow 7 HD Plus og Snow 10 Pro.