Gå til hovedindhold

Et skridt foran med det nye produkt MagniLink Vision!


 

Med brugeren in mente har LVI Low Vision International skabt et modulbaseret system, som giver dig mulighed for at tilpasse og vælge din egen model. Det er nu blevet tid til, at du skal opleve en helt ny verden af læseapparater, og at introducere dig for MagniLink Vision, et læseapparat med uendelige muligheder. 

 

MagniLink Vision med teksten et skridt foran.

in design.

Med MagniLink Visions bløde kanter og en kombination af lyse- og mørkegrå farver kan produktet umiddelbart falde ind med omgivelserne eller skille sig ud.
 

i kvalitet.

MagniLink Vision tilbyder bedre opløsning, klarere farver og billedskarphed, som er et skridt foran. Vores kameraer med høj opløsning og High Definition ligger langt over de eksisterende standardløsninger, men de er standard hos MagniLink Vision og tilbyder fuld digital billedoverførsel.
 

til brugere.

Juster højden, vælg farve- og forstørrelsesniveau, og glæd dig over det behagelige læsepanel. Læsepanelet har en afrundet forkant, hvor du kan hvile dine hænder behageligt, så du opnår en ideel læseposition. Endnu et skridt foran i ergonomisk forstand, da MagniLink Vision ikke vejer ret meget.
 

Vælg din model. 

MagniLink Vision er et modulbaseret system med den samme struktur, læsepanel og elektronik. Vælg derefter din model vha. 3 enkle trin. Først skal du vælge, hvilket kamera du vil bruge. Derefter skal du vælge din foretrukne skærmstørrelse, og så til sidst skal du vælge, hvilket panel og funktioner, du ønsker at bruge i din MagniLink Vision. MagniLink Vision kan købes i Europa fra begyndelsen af november og i Nordamerika fra januar 2011.