Gå til hovedindhold

Egen produktion og egen beholdning giver hurtige leverancer!


 

Som svensk producent har LVI store mængder af komponenter og materialer på lager til fremstilling af vores produkter. Vi har derfor en særdeles god leveringskapacitet og korte leveringstider for vores produkter på trods af den igangværende pandemi.

 

Tre forskellige billeder fra LVIs produktionsafdeling, hvor du ser, hvordan montører samler produkterne.


Egen produktion med fokus på kvalitet

LVI udvikler, producerer og sælger synshjælpemidler i verdensklasse. Al udvikling og produktion finder sted i Växjö, Sverige. Vi ser det som en stor fordel at have hele kæden inden for virksomheden, fra produktudvikling til færdigt produkt samt salg og service. Dette har vist sig værdifuldt mange gange i årenes løb. Især nu under pandemien har det sikret, at vi altid har været i stand til at levere til vores kunder.

 

I det sidste års tid er der gennemført et større projekt i produktionsafdelingen, hvor vi har analyseret og optimeret arbejdsprocesser, materialeflow og produktionsmetoder. Alt sammen for at imødekomme kundernes behov og indkøbsmønstre, hvor der er store krav til at kunne håndtere korte leveringstider for et stort antal modelvarianter.

 

LVI’s produkter skal altid være af højeste klasse med hensyn til funktion, holdbarhed og brugervenlighed. Ved montering af produkter er test et indlysende og naturligt delmoment for den enkelte montør. Som en del af vores kvalitetssystem testes og finjusteres alle produkter omhyggeligt endnu en gang ved den afsluttende kontrol, hvor alle funktioner gennemgås. De færdige produkter pakkes derefter omhyggeligt i skræddersyet emballage, som kan tåle levering til kunder over hele verden.

 

Læs mere om LVI.