Gå til hovedindhold

Den helt nye MagniLink S er her.


 

Den helt nye MagniLink S er produceret med den allernyeste teknik, som blandt andet omfatter super hurtig tilslutning med USB-3 og et nyt lysstærkt kvalitetskamera. MagniLink S giver fremragende OCR-behandling med et synkroniseret krystalklart billede. Det er ganske simpelt et fantastisk transportabelt læseapparat, som kombinerer højteknologi og brugervenlighed. 
MagniLink S tilsluttet en computer.


Systemet er modulopbygget og kan tilpasses alle typer af brugere, uanset om det er til brug i hjemmet, på skolen eller på arbejdspladsen. Systemet leveres i fire grundmodeller:

  • MagniLink S Monitor ( tilsluttes direkte til en skærm )
  • MagniLink S Computer ( tilsluttes til PC eller Mac )
  • MagniLink S Computer / Monitor ( tilslutte efter eget valg til computer og/eller en skærm )
  • MagniLink S TTS ( som Student CM og med oplæsnings af teksten. Har også talestøtte til menuerne )

Systemet leveres i en smart 2-i-1 taske som er udformet så den let kan håndteres af en svagsynet person. Ligesom på selve læseapparatet, er vigtige detaljer på tasken farvet orange. Tasken kan også indeholde en laptop computer, og man kan desuden tage et af rummene i tasken ud og bruge som en separat taske til selve læseapparatet. 
 

MagniLink S og en dockingstation.
Et smart tilbehør er den nye dockingstation, som er en XY-plade med en holder bagtil til læseapparatet. Dockingstationen er direkte kablet til PC med mere, så man sætter blot læseapparatet ned i holderen, og så er systemet klar til brug. 

Læs mere om MagniLink S og alle de smarte funktioner og tilbehør her >>